fbpx
SISUSTUSPANEELI

Storm Birch

Myrskyinen sisustuspaneeli, jota voi katsella loputtomiin kuin elävää tulta tai vaahdoksi hajoavia aaltoja.

Luonnon muovaama, suomalainen koivulauta

Saatavilla vakiopaneelielementtejä sekä mittatilaustyönä tehtäviä suurpaneelielementtejä. Tarkemmat tuotetiedot tuotekorteista.

Soveltuvuus: kuivat sisätilat

Tyylikäs ja tumma sisustuspaneeli tuo tilaan struktuuria

Valmistamme ekologisia Storm Birch -sisustuspaneeleita luonnon muovaamista, kauniisti patinoituneista koivulankuista. Keräämme pihamaalta unohdettuja, noin 30-vuotiaita, erinomaisessa kunnossa säilyneitä koivulankkuja, jotka kuivaamme, työstämme ja asettelemme lopputuotteeksi. Pohjoisen tuulet, sateet ja aurinko ovat luoneet lautoihin kuvioita, joihin ihmisen kädet eivät pysty. Laudasta tehdään palasia ja ne asetellaan niin, että luonnon taideteokset pääsevät ihailtaviksi. Kuiviin tiloihin sopivan Strom Birchin lisäksi valmistamme Storm Birch W -sisustuspaneeleita, jotka soveltuvat kosteisiin tiloihin.

Valmistuksessa mitään ei mene hukkaan

Storm Birch on nimensä mukaisesti myrskyisen tummaa koivupintaa. Koivulaudat ovat luonnossa tummuneita ja patinoituneita. Lankuista tehdään paloja, jotka asetellaan levylle. Sisustuspaneelin kolmiulotteinen vaikutelma tulee pinnan elävyydestä ja tarinallisuudesta.

Storm Birchin valmistuksessa saadaan materiaalit myös toisen tuotteemme, Frost Birchin valmistukseen. Kerätyt koivulaudat halkaistaan, joista tummat ja luonnon kanssa kosketuksissa olleet osat käytetään Storm Birch -sisustuspaneeliin, ja vaaleat osat Frost Birchiin.

Valmistettu käsityönä

Jokainen Birch&Tales sisustuspaneeli kootaan käsityönä suomalaisten metsien koivuista tehdyistä laudoista. Paneelit voidaan myös räätälöidä asiakkaan
toiveiden mukaisesti.

Ainutlaatuinen pinta

Karheat ja pehmeät tekstuurit, vaihtelevat värit sekä puun kuviot luovat jokaiselle paneelille ainutlaatuisen ja yksilöllisen
ilmeen. Kahta samanlaista ei ole olemassa.

Aito luonnon kosketus

Jokainen koivulauta on kuivattu uunissa ennen työstöä. Muuten emme puhdistamista lukuun ottamatta käsittele paneeleita lainkaan, jotta niissä säilyisi aito luonnon kosketus. Paneelit voidaan myös käsitellä asiakkaan toiveiden mukaan.

Inspiroidu